A Review Of su tesisatçısı

Wiki Article

You could e mail the internet site owner to let them know you have been blocked. Remember to contain Whatever you had been performing when this website page came up plus the Cloudflare Ray ID located at The underside of the web site.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden a hundred% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz thirty dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar vermeyin.

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çok sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi su kaçağı tespit ve yine kısa bir zamanda su kaçağı tespit onarım yapıldı.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana gelmez.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. su tesisatçısı Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Evin her odasında mutfakta dahil duvarlarda irili ufaklı su lekeleri var bunun için üst kata mı benim daireden mi bakılması gerekiyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti su tesisatçısı önceliğimiz her zaman

Sizin tuvaletinizin tavanından bu parçanın değişmesi gerekli. Bu işlemi kırmadan su kaçağı tespiti ve su tesisatı bakımı yapan firmamız yapıyor. Bize ulaşırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi su kaçağı tespit bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Fayans aralarında bulunan derzler bitti ise buralardan alt kata su sızıntısı olabilir evde bu durumuda kontrol edebilirsiniz.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page